Нови рекорди за Реал Мадрид, Роналдо и Рамос

20:40, 19 фев 18 / Спорт 25 556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Реал Мадрид, Серхио Рамос и Кристиано Роналдо записаха нови рекорди в двубоя с Бетис от 24-ия кръг на Примера дивисион. Реал спечели с 5:3 и стана първия отбор от Примера дивисион, отбелязал над 6000 гола в първенството. Честта да отбележи юбилейното попадение се падна на Марко Асенсио, който се разписа за 3:2 в 59-ата минута.

Серхио Рамос пък е само на един жълт картон от лидерската позиция по този показател. Защитникът вече има 162 официални предупреждения в кариерата и се изравни с Алберто Лопо от Химнастик. 31-годишният бранител е първенец по червени картони, като е получавал 19 в кариерата си в Примера дивисион. По всичко личи, че скоро ще оглави еднолично и класацията по жълти картони.

Кристиано Роналдо, който се разписа за 4:2 в 65-ата минута, също е близо до върха на друга класация - по изиграни мачове с отбелязан гол. За него това беше 264-и двубой с екипа на Реал, в който се е разписвал поне веднъж. Така той се изравни с лидера до този момент - легендата Раул. Роналдо е част от Реал от 2009 година насам и е отбелязал 431 гола в 423 мача.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама