Гери-Никол и Боби Турбото ще провокират публика и жури в "Като две капки вода"

16:15, 19 фев 18 / Любопитно 25 655 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гери-Никол и Борислав Захариев - Боби Турбото ще внесат провокация в звездния състав в новия сезон на "Като две капки вода". Българската R&B дива ще разкрие в нова светлина своя артистичен потенциал, оставяйки за кратко познатото амплоа на екстравагантна изпълнителка.

Двамата ще се присъединят към Софи Маринова и Иван Юруков, които са сред обявените участници.

"Много се радвам, че ще бъда част от предаването "Като две капки вода”. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма, представяла съм ги по свой начин, докато в този формат трябва да е точно обратното. Трябва да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина", споделя Гери-Никол, която очаква пъривия лайв на шоуто, за да изненада себе си и всички останали.

"Радвам се, че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и смятам да дам всичко от себе си за да радвам зрителите. Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа,че за мен ще бъде чест да работим заедно. Пожелавам успех на всички участници,както и на мен и нямам търпение шоуто да започне!“, споделя Борислав, който следи предаването още от първото му издание.

Актьорът, който нашумя с образа на Боби Турбото, ще се впусне в 13 образа, изправяйки се пред изкушаващото за всеки артист предизвикателство – сцената на "Като две капки вода".

Старта на шоуто е на 26 февруари от 20:00 часа по Нова телевизия.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама