100 Кила и Лора Караджова се събраха

18:00, 13 фев 18 / Любопитно 25 528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рапърът 100 Кила и щерката на легендарния Данчо Караджов- Лора се събраха отново наедна сцена.

Причината за това се оказа първият рожден ден на елитния клуб Bedroom Plovdiv. Специален гост и домакин на партито 100 Кила. Той буквално взриви сцената на Bedroom Plovdiv със своето емоционално изпълнение и хитови песни. Неочаквано добра комбинация от популярни личности и светски персони аплодираха рапъра.

В кулминацията на партито Лора Караджова изненада 100 Кила, като застана с него зад пулта, а минути по-късно двамата изпълниха своя тотален хит „Спуснати завеси“. Двете звезди направиха едно своеобразно „завръщане“, след като от години не бяха заставали заедно на сцена.

Специално за рождения ден в града под тепетата пристигнаха още Мис България Антония Петрова, в компанията на своята официална половинка и фолк певецът Илиян. Въпреки че фолк певецът е представител на коренно различен жанр, той не спря да се забавлява и аплодира своя колега 100 Кила. А след лайфа на рапъра двамата си размениха и приятелски прегръдки. Митични Аватар създания и изкусителни гейша танцьори превзеха сцената на клуба. Над 20 артиста в екстравагантни костюми изнесоха запомнящ се пърформанс, а зад пулта застанаха емблематични имена на родната хаус сцена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама