Професионални готвачи мерят сили в първия сезон на Hell’s Kitchen България

15:10, 23 яну 18 / Любопитно 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-голямото кулинарно състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира на 27 февруари от 21:00 часа по Нова телевизия. За първи път в българския телевизионен ефир професионалисти ще мерят сили в изключителни изпитания за кулинарни умения и силни характери, а мотивацията им ще бъде допълнително подсилена от голямата награда – 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.
„Hell’s Kitchen е много по-различен от всички познати кулинарни предавания, не само заради факта, че участниците във формата са професионалисти, но и защото те ще попаднат в кухнята на един реален ресторант. Тяхната основна задача ще бъде да изпълняват истински поръчки на клиенти, а стресът от това ще бъде засилен от високите изисквания на шеф Ангелов“, разкриват продуцентите на предаването.
Междувременно кастингите за Hell’s Kitchen България са в разгара си, а безкомпромисното жури обещава да намери не само страхотни професионалисти, но и силни характери, защото характерът е основно изискване за професионалната кухня, която е подчинена на висока дисциплина. В кухнята на шеф Виктор Ангелов има място само за най-добрите, а кои са те и какви предизвикателства им е подготвил той, ще разберем от 27 февруари, 21:00 часа в ефира на Нова телевизия.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама