Коя известна българка влиза в "Скъпи наследници"? (СНИМКИ)

12:34, 22 яну 18 / Любопитно 25 1188 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Бялата акула“ Милица (в ролята Койна Русева) впуска в действие пъклен план, с който да изгони от Бели Вит роднините си и само тя да прибере милионите на бай Дочо. За свой съюзник взима Цветан (в ролята Веселин Калановски), който да й помогне във войната срещу Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) и да се заеме със задачата „двамата селски идиоти завинаги да изчезнат от улицата пред дома“. Ще се съгласи ли кметският наместник да стане нейна дясна ръка и каква е цената, която Милица ще трябва да плати за помощта му? Това ще стане ясно от шестия епизод на сериала "Скъпи наследници", който вече събира лоялна аудитория пред екраните.

Междувременно Катя (в ролята Даяна Ханджиева) и Борис са изправени пред житейски дилеми - щастливи ли са с половинките си Румен (в ролята Любо Ковачев) и Ани (в ролята Лорина Камбурова) или потискат истинските чувства помежду си. Как една на пръв поглед тиха вечеря и весел разговор за „Междузвездни войни“ ще предизвикат ревност и съмнения за силата на любовта - това ще стане ясно в днешния епизод.

Мистериозната съседка на Дочеви - баба Злата (в ролята Цветана Манева) ще върне в миналото хладната Милица и ще й припомни най-милите й детски спомени. „Кой ти отрови душичката?“ е въпросът, който мъчи възрастната жена.

Докато Катя се радва на гостуването на близката си приятелка Поля (в ролята Рая Пеева) и слуша съветите й, че да „лудееш и да правиш секс е здравословно“, братовчед й Васко (в ролята Антоний Аргиров) все повече се вглъбява във финансовите си проблеми. Най-неочаквано получава предложение за помощ със сериозна сума. Кой е щедрият му благодетел и какви са условията, които са му поставени, за да вземе парите - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Плахата домакиня Венета (в ролята Ивана Папазова), която „за една седмица е излъскала всеки ъгъл“ на семейния дом, започва да обръща повече внимание на женствеността си. Предстоящата сватба пък предизвиква не само вълнение, но и тъга в Ани.

Сани Жекова в кадър от "Скъпи наследници"
Снимка: bTV

Голямата звезда на българския сноуборд Сани Жекова също ще се появи в Бели Вит. Всички са развълнувани от гостуването й в малкото село, с изключение на магазинерката Диди (в ролята София Бобчева). Как отношението й към световната шампионка ще ядоса брат й Любо (в ролята Дарин Ангелов) – в шестия епизод на „Скъпи наследници“, днес от 18:00 часа, по bTV.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама