Хари Стайлс ще бъде новият Агент 007?

09:32, 22 яну 18 / Любопитно 25 910 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 


 

Из холивудските среди упорито се разпространява слухът, че вече е ясно кой ще детронира Даниел Крейг от ролята му но ненадминатия британски агент Джеймс Бонд.

Това няма да е кой да е, ами звездата Хари Стайлс – бивш член на момчешката поп група “One Direction” и актьор с една-единствена роля в киното – през 2017 г. във военната драма „Дюнкерк“ на Кристофър Нолан.

Всъщност вероятността именно 23-годишният Стайлс да замени Крейг беше загатната от монтажиста на „Спектър“ Лий Смит.

Хари определено може да се справи. Ако наистина искат по-млад Бонд защо не? Ролята би станала веднага негова. Той е невероятен талант и абсолютно естествен пред камерата“, каза Смит в интервю за „Дейли Стар“, пише БГНЕС.

Когато го видиш да играе, може да си помислиш, че пред очите ти стои човек с многогодишен опит. Никога няма да разбереш ,че „Дюнкерк“ е бил първият му филм. Аз лично не знаех кой е той. Разбира се, дъщеря ми ми обясни, че няма никой по-известен от Хари Стайлс.“, пошегува се Смит и допълни, че според него още по-страхотно би било, ако Кристофър Нолан бъде режисьор на следващата част от франчайза за Джеймс Бонд.

Крис е способен да вкара най-страхотните детайли и да надмине всеки друг режисьор, независимо дали става за Бонд, или нещо друго“, изтъкна още монтажистът.

Хари Стайлс не е първата звезда от „Дюнкерк“ спрягана за следващия Бонд. Преди него слухове се разнасяха и за колегата му от лентата Том Харди. По-късно Идрис Елба, Том Хидълстън и Деймиън Луис също се присъедениха към потенциалните наследници на Крейг Дейвид за ролята.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама