Поредна жалба за сексуално насилие срещу Спейси

10:57, 18 яну 18 / Любопитно 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кевин Спейси е разследван от Скотланд Ярд заради трето оплакване за сексуално насилие.
Мъж твърди, че Спейси е упражнявал „физическо“ насилие срещу него през 2005 година.
58 годишният актьор не е обвинен директно от полицията, но отделът заяви, че разследват трето твърдение, че мъж е упражнил сексуален тормоз върху друг мъж.

Човекът, обект на разследване, е същият човек, който бе предмет на проучване срещу сексуално насилие през 2005 година, както и през 2008 година за тормоз в един от най-гъсто населените квартали на Лондон – Ламбет.
Тогава различни източници твърдяха, че този човек е именно Кевин Спейси. Актьорът е изправен пред криминално разследване в САЩ, след като 18 годишно момче съобщи на властите, че Спейси е пипал гениталиите му в бар през 2016 година.
Двукратният носител на Оскар е обвинен в сексуално престъпление от най-малко 15 мъже. Предполагаемите инциденти продължават вече десетилетия. През октомври 2017 година, актьорът Антъни Рап заяви, че през 1986 година, когато е на 14 години е бил сексуално тормозен от Спейци в хотелска стая. След това няколко мъже излязоха със становище, че Спейси ги е опипвал.
Отговорът на Спейси след изявлението на Антъни Рап бе, че не си спомня инцидента, но се извинява  за непристойното си пиянско поведение

От Лондонският театър „Олд Вик“ съобщиха, че са получили 20 сведения за предполагаемо неподходящо поведение на Кевин Спейси.
Онези, които са засегнати, заявиха, че се чувстват неспособни да изразят притеснения и, че се процедира без достатъчно отговорност по случаите. Добавиха още и, че не е създадена култура, в която хората да се чувстват свободни да говорят всичко.

Тъй като броят на оплакванията не спира да расте, Netflix отстраниха Спейси от водещата роля в награденият сериал „Къща от карти“.
На фона на вълната от обвинения, Спейси постъпи в център за сексуално здраве в Аризона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама