Напитките, които да не си поръчате на първа среща

18:30, 17 яну 18 / Любопитно 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Повечето мъже и жени смятат, че сайдерът, бирата и шотовете с различно съдържание, включително текилата, са най-компрометиращите алкохолни напитки, които може да си поръча избраникът им на първа среща, съобщи вестник "Дейли мирър".

Ако сте привърженик на
бирата или сайдера, може да обмислите по-внимателно избора си. Проучване установи, че хората започват да преценяват потенциалния си партньор веднага щом поръчат първото си питие на срещата.

Британското приложение за срещи "Трувю" направи проучване сред 1000 души, за да открие какво е истинското мнение на британците за пиенето на алкохол на първа среща.

"Изглежда тайната е
да си поръчвате само две напитки, да избягвате шотове и сайдер, да се опитате да се отпуснете и да се насладите", казаха създателите на приложението.

Докато се наслаждавате на преживяването, вероятно не е много мъдро да подгреете с няколко текили, тъй като питието е в списъка с най-неуместни за повода, според повечето анкетирани.

Всъщност 27% от хората казаха, че това е "най-непривлекателният" алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предназначена да се опознаеш с човека отсреща. Против пиенето на сайдер се обявиха почти четвърт от анкетираните, а против бирата - 13%.

Бялото вино е 100% приемливо за случая, а след него се наредиха коктейлите. Червеното вино и розето също бяха определени като добър избор от над 90% от хората.

Изглежда има и големи различия по въпроса колко е допустимо да пиеш при такъв повод. Приблизително 25% от британците казаха, че над 5 напитки са прекалено много, а 12% гледат на алкохолните въздържателите с подозрение.

На въпроса
какво ще направят, ако партньора им се напие на първата среща, една трета от запитаните отговориха, че ще се приберат вкъщи, а 28% ще поръчат такси за човека до дома му. 27% казаха, че ще се присъединят към пиянството на партньора си, а 12% от мъжете и жените признаха, че ще се усмихват и някак ще изтърпят вечерта, но никога няма да излязат с тази личност отново. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама