Какво демонстрира Audi A7 2019?

14:48, 16 яну 18 / Любопитно 25 1934 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Второто поколение на Audi A7 бе представено на северноамериканското международно автомобилно изложение в Детройт в понеделник.
Аеродинамияният покрив, предната решетка и широчината на автомобила, която придава статус на мощ, продължават дизайнерския език, който Аudi представи с новото A8 миналата година, с малката разлика, че А7 ще е с платформатa “sportback”. Те продължават и прецедента, поставен от модела от първо поколение, който дебютира през 2009 година.
Ключова роля играе тайното оръжие на Audi за привличане на нови клиенти. Ръководител на продукцията на Audi – Антъни Фолк, твърди, че купувачите на автомобили са привлечени от функционалността на колата. Спортен, просторен, функционален и изключително красив автомобил.
Интериорът на новата версия на А7 остава почти непроменен. Новият ще е оборудван със задни LED светлини, по-широка предна трапецовидна решетка и „модернизирана задница“. Автомобилът ще е оборудван със иновативна екстра на LED светлините, която предоставя истинско светлинно шоу.

А7 олицетворява най-новите сегменти на луксозния клас автомобили. Предназначен да създава положителни емоции със своята просторност и динамика и лукс.
„Най-важната причина, поради която хората избират А7, е, че харесват дизайна.“, казва Фолк.

Първоначално автомобилът ще предлага 3.0-литров хибриден V6 двигател с турбокомпресор, генериращ 340 конски сили, което му позволява да достигне до скорост 100 километра за 5.2 секунди. Скоростната кутия ще е седемстепенна автоматична с роботизиран двоен съединител за светкавична смяна на предавките.
В близко бъдеще се очаква гамата от двигатели да се разрастне, както и може да очакваме V8 двигател за S7 и RS7 селекцията на модела.

https://www.youtube.com/watch?v=cwlSVwy8Fqk

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама