Хванаха Мечката с над половин кило кокаин (СНИМКА)

13:48, 16 яну 18 25 616 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Над половин килограм кокаин и приспособления за разфасоването му са иззети от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик.

Полицейските действия са предприети в неделя, когато криминалистите  задържали В.Д./46г./ - Мечката,  криминално проявен с множество регистрации за блудство, изнасилвания, притежаване на наркотични вещества.

Според първоначалните данни, той е основен дилър на наркотици в региона. При проведеното претърсване в къщата му в пазарджишкото с. Огняново полицаите открили в няколко разфасовки над половин килограм кокаин,три електронни везни, консумативи за разпределяне на високорисковия наркотик. Намерено е и малко количество марихуана.

Кокаинът е намерен в къщата на дилъра в село Огняново
Сн.: МВР

Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа, в последствие задържането му е удължено от прокурор от окръжната прокуратура в Пазарджик със 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в Окръжния Пазарджик за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража“.  Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.   

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама