Смях, обвинения и съмнения в днешния епизод на "Скъпи наследници“

12:23, 16 яну 18 / Любопитно 25 685 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Вальо Танев ще влезе в ролята на вдъхновяващ и мотивиращ пастор във втория епизод на драмеди поредицата „Скъпи наследници”, която зрителите могат да проследят тази вечер по bTV. Едно погребение ще даде повод за смях, семейни обвинения и мръсни сделки, които ще променят отношенията на хората по непредвидим начин.

Зрителите ще станат свидетели на един от най-тежките моменти в живота на всеки човек, но акомпаниран с прекрасна българска музика и зрелищна актьорска игра. Героинята на Цветана Манева – баба Злата – ще разбие покрусената атмосфера с въпрос, който всеки от нас си и задавал – дали не опорочаваме най-съкровените си връзки заради маловажни проблеми от битието?

Междувременно една силна жена ще преосмисли пълната си отдаденост към своя съпруг, след като разбира за неговото предателство. Впрягайки енергията си в грижа за завещаната къща, Венета (в ролята Ивана Папазова) се старае да потуши конфликта между еманципираната си дъщеря (в ролята Даяна Ханджиева) и патриархалния си съпруг, изигран от създателя на „Малък градски театър Зад канала” – Димитър Баненкин.

Амбицията да се доберат до наследството на бай Дочо ще завладее всички членовете на семейство Дочеви, но някои от тях ще се окажат много по-мотивирани да се доберат до парите. Те дори ще предизвикат сред членовете на „Сдружение за европейско развитие на Бели Вит“ смразяващо кръвта съмнение - убит ли е бай Дочо от роднините си?

Безскрупулната Милица (в ролята Койна Русева) няма да се спре пред нищо, за да получи своя дял от парите. Тя ще започне да крои пъклени планове и да търси съмишленици, за да отстрани от съревнованието своите роднини. До това решение ще стигне и синът й Станислав (в ролята Петко Венелинов), който въпреки желанието си да „дели парите и да бяга“, ще се окаже „притиснат до стената“ в родния дом на майка си, където ще получи и няколко шамара.

Междувременно, младата любов между Борис (в ролята Орлин Павлов) и Ани (в ролята Лорина Камбурова) ще стане тема номер 1 в Бели Вит. Как ще реагират на новините роднините им – Косьо (в ролята Георги Кадурин), Неда (Виктория Колева) и Снежана (в ролята Искра Донова), зрителите ще видят тази вечер, от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама