2019 Mercedes-Benz G-CLass-по-добър от всякога

13:39, 15 яну 18 / Любопитно 25 596 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Mercedes-Benz G-Class е един от най-лесно разпознаваемите автомобили на пътя и е толкова способен, колкото изглежда. Проблемът е, че не предоставя страхотна „возия“ и страда от липса на „глезотийки“.
Най-новият модел решава проблема.

На пръв поглед може да мислите, че изглежда както преди.  Въпреки същата му кубна форма, има някои леки актуализации на предната и задната част, както и купето е по-дълго с 5 сантиметра и по-широко с 12.
Най-явните промени са отвътре. G-класата от предишното поколение изоставаше по отношение на функционалност, а моделът 2019 изпреварва времето си. От Mercedes запазват някои традиционни за модела дадености като, дръжка за захващане на пътниците и индивидуално отключване и заключване на вратите. И двата реда седалки имат отопление, като опция са налични функции за масаж и бързо нагряване.

Първоначално G-класата ще бъде налична само като G550. Двигателят е 4.0 литров V8 с мощност от 416 к.с. и въртящ момент от 450NM.
AMG моделите ще „пристигнат“ в предстоящи автомобилни изложения през тази година и 2019.
Новият G-клас е с подобрена кормилна уредба. Има и ново предно независимо окачване, но задната част запазва стария си мощен заден мост.
Офроуд ентусиастите ще получат не един, не два, а три отделни заключващи се диференциала, които работят в „G-режим“. Този режим се влючва, когато се пусне един от заключващите елементи  на диференциала. Той променя амортисьорите, кормилната система и дроселите, за да работят по-добре в ситуации извън пътя.

Mercedes-Benz G-Class 2019 ще бъде пуснат в продажба по-късно тази година. Цените ще бъдат обявени непосредствено преди предлагането му на пазара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама