С кои храни да консумираме червено вино?

19:15, 15 яну 18 / Любопитно 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Червеното вино е най-консумираният вид. След него се нареждат бялото и розето.

Цветът на червеното вино варира от интензивно виолетово до бледо червено, типично за младите вина и кафяво за по-стари.

Голяма част от процеса на производство на червено вино включва извличането на цветни и ароматични компоненти от гроздовата люспа.

Вижте с какви храни да консумираме най-популярните вина.

Каберне Совиньон

Бавно апетитно агне с канела, копър и цитрусови плодове

Филе от говеждо с цвекло и хрян

Сира

Съчетава се със селски манджи и дивеч

Малбек

Пържола на скара и печено прасе

Мерло

Печена пуйка с червени боровинки и печено пиле със сладки моркови.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама