Три холивудски звезди се обявиха в подкрепа на Опра Уинфри за президент

08:20, 12 яну 18 / Свят 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Опра Уинфри може да стане президент и "е единствена по рода си", като работи светът да бъде по-добро място. Това смята актьорът Том Ханкс в интервю за Andrew Marr Show по ВВС.

Ханкс, заедно със своята партньорка във филма "The Post" Мерил Стрийп и режисьора на филма Стивън Спилбърг, се обявиха в подкрепа на идеята за потенциална президентска кампания от страна на известната водеща.

Според Мерил Стрийп, Опра Уинфри има "глас на лидер". Имайки предвид речта на водещата по време на наградите "Златен глобус", Стрийп казва: "Така се разбуждат хората. Така се води".

Пред Андрю Мар актрисата заявява, че е чула, че Опра "наистина обмисля" да се кандидатира за Белия дом през 2020 г. Тя със сигурност" вдига летвата доста високо за всеки друг, който реши да се включи", добавя Стрийп.

"Опра има 35-годишен опит в градене на мостове и създаване на разговори между коренно различни хора с разногласия", заявява от своя страна и Стивън Спилбърг. "За мен това са достатъчни качества", добавя той.

Ханкс продължава: "Вярвам, че Опра се събужда всяка сутрин и както лично, така и професионално, се чуди какво може да стори конкретно, за да направи света по-добро място".

Очевидно говорейки за настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп, Ханкс продължава: "Смятам, че имаме проблем през последните няколко години, затова ако искате да бъдете президент на САЩ, познайте какво, има начин това да стане".

Засега самата водеща не се е изказвала относно тези спекулации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама