Майкъл Дъглас се защити от обвинения още преди те да бъдат отправени

14:20, 11 яну 18 / Свят 25 631 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Майкъл Дъглас отрече твърдение за сексуален тормоз преди то дори да стане публично достояние, съобщи ВВС. Холивудската звезда заяви, че е „почувствал необходимостта да изпревари“ ситуацията и да сподели своите „притеснения“ преди публикуването на историята в медиите.

Дъглас споделя, че бивша служителка го обвинява в упражняване на сексуален акт пред очите й от преди повече от 30 години. „Това е пълна лъжа, фабрикация, без капка истина“, казва Дъглас. 

Той съобщава, че адвокатът му се е свързал с него през декември, като му казал, че медия планира да разкаже историята на въпросната служителка.
Жената твърди, че след като я е уволнил, дълго време не е успяла да си намери работа. Тя разказала, че Дъглас е използвал „цветист“ език пред нея и говорил на приятелите си по телефона мръснишки по неин адрес.

„За мен е изключително болезнено“, казва Дъглас, като описва ситуацията като кошмар. „Горд съм със своята репутация в този бизнес, без да споменавам дългата история на баща ми и всичко останало. Нямам скелети в гардероба си или някого, който да се появи или да каже това. Изумен съм защо след 32 години се появява това сега“, казва още актьорът.

„Имах избор да стоя и да чакам историята да се появи“ или да се опитам да се защитя и „да споделя с обществото, малко преди историята, моите мисли и опасения“, споделя Дъглас.

Той добавя: „Подкрепям движението #metoo с цялото си сърце. Винаги съм подкрепял жените“, но предупреждава: „Подобно нещо обаче може да бъде стъпка назад за движението“.

„Да бъдеш обвинен, без шанс да се защитиш в съда. Дори без да имаш информация, за да можеш да се защитиш. Това ме безпокои“, споделя още прочутият актьор. Той заявява, че има пълната подкрепа на семейството си и на филмовото си студио, но признава, че е „изпълнен със страх“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама