Емили Ратайковски стана „скандално“ рекламно лице на Kérastase Paris

11:41, 11 яну 18 / Любопитно 25 569 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От няколко дни прелестната Емили Ратайковски е лицето на „Керастас“ – луксозна коземетика за грижа за косата. Отново за отрицателно време успя да остави без думи много хора. 
Но в същото време успя да засегне доста потребители. Ратайковски сподели снимка в Instagram, в която отправеното послание гласи: „Косата е основна част от красотата , женствеността и идентичността. Много се вълнувам, че представям марката!“
Съобщението й не се прие добре в социалните мрежи от някои хора. Коментарите не закъсняха, като посочиха, че има много жени, които страдат от загуба на коса по различни причини в различни етапи от живота и не всеки е благословен със здрава като нейната коса.
Междувременно други обосноваха коментара на Емили Ратайковски, защитавайки идеята, че косата може да бъде ключова за индентичността на всеки човек, независимо дали е мъж или жена.
Kérastase Paris сподели подобен кадър на собствената си страница в Instagram, за да „потуши огъня“, като публикува: „Всеки е уникално красив по свой начин. Споделяме тази кампания и се радваме да приветсваме Емили Ратайковски в нашето семейство - Kérastase Paris”.
Не е лесно да бъдеш знаменитост и да бъдеш адекватен в социалните мрежи. Очевидно Ратайковски не е мислила дълбоко за това, което е написала и, което би могло да засегне широката публика. След първата си публикация за промотиране на шикозната марка за козметика, последва и втора такава. Или по-скоро поправи „грешката“ с друго заглaвие на нейната снимка.
„Така се вълнувам да съобщя, че съм новото лице на Kérastase Paris! Предстоят хубави дни!“

Няма значение, че Емили допусна грешка. Ослепителната млада дама ще продължава да е образец за идеална женска красота.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама