Lamborghini представя най-бързия SUV в света

11:31, 11 яну 18 / Любопитно 25 479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Италианският производител на суперавтомобили Lamborghini е готов да стартира дългоочаквания SUV Urus в Индия днес. Новият Lamborghini Urus е първият автомобил от този клас с емблемата на бушуващия бик, което само по себе си го прави доста специално. 
За разлика от всички Lamborghini автомобили, които сме виждали до този момент, Urus е различна порода и се отличава и определя като „практичен звяр“.
Технически характеристики:

Подобреното и голямо 616 литрово пространство за багаж, както и възможността за превоз на до пет човека доказва практичността на автомобила.
Осемцилиндровият двигател произвежда 641 конски сили и въртящ момент от 850 НМ, които го изстрелват до 100 км/ч за 3,6 секунди и за 12,8 до 200 км/ч.
Двойният съединител на 8-степенната роботозирана скоростна кутия с централен диференциал за задвижване на четирите колела на Urus, позволява светкавича смяна на предавките, а настройката на окачването на автомобила е адаптивна и може да се настрои така, че да отговаря адекватно спрямо пътната настилка.
Италианският SUV идва с 21-инчови джанти, които могат да бъдат и до 23 инча. Lamborghini също така разработи специални гуми само за Urus, които обещават гъвкавост, сигурност, а в същото време и изключителна динамика.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама