Опра Уинфри показа разрушения от свлачищата в своя имот (ВИДЕО)

09:49, 11 яну 18 / Свят 25 534 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дори знаменитости като известната водеща Опра Уинфри пострадаха от смъртоносните свлачища, поразили Южна Калифорния.

Опра сподели в Instagram видео от разрушения по имота си в Монтесито, Санта Барбара. Във видеото тя споделя, че за щастие най-лошото е било избегнато, но описа къщата в съседство като „разрушена“.

„Какъв ден само! Моля се за хората в Санта Барбара!“, възкликва водещата във видеото. Свлачищата са засегнали район от около 50 км. Над 100 къщи са унищожени напълно, а други 300 имат поражения.

В Twitter Роб Лоу, чийто дом също се намира в зоната на разрушенията, пише: "Медиите говорят, че @OPRAH "може би" ще се кандидатира за президент след три години. Междувременно, ДОКАТО СИ ГОВОРИМ, нейният дом в Монтесито е пункт за спасителните хеликоптери. Приоритети? Някой?“. Спекулациите относно евентуалното кандидатиране на Опра Уинфри за Белия дом започнаха след паметната й реч по време на наградите „Златен глобус“.

Междувременно стотици спасители продължават да претърсват поразените райони в Монтесито за оцелели. Броят на загиналите достигна 17, други 17 са в неизвестност. До момента са спасени над 50 души, но много райони все още са недостижими за спасителите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама