Румен Петков: Дано не намерим самоубит убиеца на бизнесмена

10:11, 09 яну 18 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"В началото на европредседателството в страната ни натегна един спомен за 2001-2005 г., когато годишно имахме 25-30 убийства. Убийството на бизнесмена на бул. „България“ е удар срещу управлението”, заяви пред Нова телевизия бившият вътрешен министър Румен Петков.

Надявам се, че до обяд няма да намерим убиеца самоубил се”, коментира иронично той и изрази надежда убийството да бъде разкрито.

„Ако София беше опасана с камери, нещата щяха да изглеждат по друг начин”,
смята Петков.

По думите му медиите трябва да бъдат партньор на МВР, а не инструмент за притискането му.

Никога не съм чувал Петър Христов да има общо с делото срещу "Наглите", както и връзки с полицейски шефове и хора от подземния свят”, заяви Владислав Карамфилов-Въргала, който е близък приятел на убития бизнесмен.

За мен беше чест, че познавах такъв човек. Изключително харизматичен. Той спаси два пъти живота на Мануела. Това е шок за цялото ми семейство, защото загубихме един изключително близък човек”, заяви бащата на Мануела – Красимир Горсов.

Убитият бизнесмен Петър Христов е един от хората, помогнал на Мануела Горсова, която пострада тежко при катастрофа, причинена от Максим Стависки. Оказа се, че Христов е спонсорирал лечението на момичето и е бил близък до семейството й.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама