Ексклузивно: Венета Райкова се развежда!

21:02, 04 яну 18 / Любопитно 25 624 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водещата на “Папараци” Венета Райкова обяви тази вечер със статус в социалната мрежа, че се развежда със съпруга си Тихомир. Съобщението на Райкова гласи дословно следното:

Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето.

Преди години бракът между двамата отново бе на крачка от разтрогване. И ако тогава двамата успяха да запазят семейното гнездо, то днес разводът не е под въпрос.

Статусът на Райкова предизвика още едно лице от екрана да признае за раздялата си. Даниела Колева, позната от “Часът на мама” и последните издания на “Пирин фолк”, също обяви, че се развежда. Като коментар по поста на Райкова Колева отбеляза:

Вени, жените сме устроени да се справяме с всякакви изпитания. Аз след 20 години съвместен живот и три деца също се развеждам! Прегръщам те!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама