МОЯТА 2017-А: Владо Николов

11:00, 27 дек 17 25 Topnovini Автор: Topnovini

В поредицата "Моята 2017-а" помолихме няколко популярни българи в различни сфери да ни разкажат как премина годината за тях и какво очакват от 2018-а.

Днес ни гостува волейболистът Владо Николов, а утре ще представим Веселин Йовчев - китарист и вокалист на "Мерудия".

Eто как отговори на въпросите ни спортната легенда, участник във "Фермата" и съучредител на Движение за национална кауза Владо Николов:

1.    Най-хубавото нещо, което ми се случи през 2017-а е?

През 2017 година ми се случи най-хубавото нещо въобще на един човек- роди се моята така чакана дъщеря Дария.

2.    Най-голямото ми постижение тази година бе...

Участието ми в предаването „Фермата“, защото там бях     принуден да изляза от моята зона на комфорт и въпреки това успях да се справя.

3.    През изминалата година останах изключително впечатлен/а от...

Впечатлен съм колко качествени, образовани и интелигентни хора живеят в България и са избрали да останат тук. Този избор е доказателство, че всичко е възможно и когато имаш истинско желание за реализация, България е също идеалното място за това.

4.    Какво място за живеене стана светът през тази година и защо?

Светът продължава да се развива напред и нагоре, без да се съобразява какво ние, човеците, очакваме и искаме от него. В последно време Европа се тресе от напрежение, Америка не й отстъпва- в общи линии Светът ни държи на нокти и не ни дава време да се отпуснем.

5.    Ако бях политик, щях да...

Работя за увеличаване на раждаемостта в България, да създам условия на емигрантите да се върнат в родината си и да обърна внимание и на другите българи, в които тече от нашата кръв- например като бесарабските българи, македонците и др.

6.    През годината ме накара да се чувствам горд като българин...

Истински горд българин се почувствах на Националното кръщене на 22 октомври, което бе инициатива на ДНК. Аз имам честта да съм част от това движение,  което се опитва да запази нашата нация и пропагандира идеи, близки и до моята същност.

7.    Най-голямото разочарование на 2017-а е...

Не мога да кажа, че е най-голямото ми разочарование, но наистина не очаквах слабия старт на сезона на моя клубен отбор“ Левски“ и тогава се почувствах разклатен и не в кондиция. Слава богу бавно, но нещата започват да се променят и да се вижда това, за което работя ежедневно.

8.    Смятам, че за личност на годината трябва да бъде обявен...

Съпругата ми Мая е моят избор за личност на годината. По начина, по който успява да се справи сега с 4 деца и още куп задължения, тя е моят фаворит. Хубаво е всеки да види в ежедневието личността, която е до него и да я посочи за своя герой на годината.

9.    Ако трябва да обобщя годината в една дума, то тя ще е...

Динамична, защото имам толкова роли в ежедневието, че денонощието не ми стига да ги изиграя по начина, по който си ги представям.

10.    През Новата година очаквам...
      
Кривата на щастието на българите да се изстреля рязко нагоре и да срещам все по-често усмихнати лица.

11.    ...а лично на мен ми предстои...

...всекидневна борба за постигането на високите цели, които сам съм си поставил. В професионален план да продължавам да развивам моя клубен отбор „ Левски“ и заедно с моите партньори да го превърнем в клуба, развиващ и грижещ се за новото поколение силни български волейболисти. В личен план да прекарвам време само със семейството и да реализирам  бизнес идеите, които съм стартирал.

12.    За Новата година пожелавам на всички...

...най-тривиалното- здраве и време, което да посветят на своите любими хора.