С кого празнува Брад Пит рождения си ден

19:20, 18 дек 17 / Любопитно 25 750 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Брад Пит, роден като Уилям Брадли Пит, отбелязва 54-тия си рожден ден днес.

Не е ясно дали кино звездата ще празнува с актрисата Дженифър Лорънс, с която го спрягат в последните дни.

Носят се почти официални слухове, че Брад е влюбен до уши в холивудската красавица от „Игрите на глада”, като източник споделя, че Брад вижда „жената на мечтите си в нейно лице”.

„Брад и Дженифър често излизат заедно на вечеря. Изглежда, че помежду им има силна връзка", казва неназован източник, цитиран от сп. "Star".

Според таблоида Пит от години проявява интерес към младата си колежка. Актьорът обаче едва наскоро се е свързал с Лорънс, след като младата холивудска звезда се раздели с 48-годишния режисьор Дарън Аронофски.

В своята повече от три десетилетия кариера, Брад Пит не само е участвал в някои от най-добрите холивудски филми, но и еволюира непрекъснато, когато става дума за неговата стилна игра.

Той не се стряскаше да експериментира с външния си вид и всеки път поднасяше нещо привлекателно, което го направи и моден хамелеон.

След като работи в повече от 50 филма през три десетилетия, той натрупа многобройни фенове и аплаузи от критиката, като някои от най-запомнящите му филми са „Fight Club”, “Seven Years in Tibet”, “Se7en”, “Meet Joe Black”и други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама