Джордж Клуни раздава милиони на приятелите си

14:20, 13 дек 17 / Любопитно 25 660 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ранди Гербер, най-добрият приятел на филмовата звезда Джордж Клуни, наскоро сподели в епизод на MSNBC's Headliners, че през 2013 г. Джордж не само е платил сметките на 14 от най-близките си приятели, но им е дал по 1 милион долара безвъзмездно.

Както Гербер си спомня: "Има група от хора, с които се наричаме „момчетата ". Джордж ме повика заедно с "момчетата" и каза: "Хей, маркирайте 27 септември 2013 г. във вашия календар. Всеки ще дойде в къщата ми за вечеря."

Когато гостите на Джордж пристигат, намират черни куфари на всяко от местата си около масата, а актьорът споделил специален тост с послание към мъжете, които му помогнали в началото на кариерата.

Ранди (който е женен за Синди Крауфорд и е част от фирмата на Клуни "Casamigos Tequila") разказа: "Джордж започна:" Слушайте, искам вие, момчета, да знаете колко сте ми помогнали, колко много значите за мен в живота. Аз дойдох в Ел Ей и спях на диваните ви, днес имам толкова щастие в живота си, че искам да го споделя с всички вас. Нямаше да съм днес товак което съм, без вас и вашата подкрепа! Искам всички да отворите куфарите си.”

„Вътре имаше 1 милион долара”, спомня си Гербер. "За всеки един от нас - 14 от нас – имаше по милион долара, ние бяхме в шок."

Джордж обяснил, че им дава парите безвъзмездно, за да не се притесняват от нищо и да осигурят добро бъдеще на децата си.

Гербер описа тази история, която никога досега не е разкривана за Клуни, като добави: "Това е, което е Джордж Клуни. Герой.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама