Сара Полсън коментира необикновената си връзка

14:20, 08 дек 17 / Любопитно 25 5201 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Изборът ми за живот е необикновен", разкрива Сара Полсън в ново интервю за The Edit.

42-годишната актриса Сара Полсън, известна с участието си в сериала „American Horror Story”, има връзка с доста по-възрастна колежка от жанра – 74-годишната Холанд Тейлър.

 

"Аз съм с много по-възрастен човек от мен и хората смятат, че това е странно. За мен разликата в годините е последното интересно нещо. Но разбира се, че се чувствам нетипично.. Аз съм жена на определена възраст, която избра да няма деца и която направи кариерата си приоритет. В крайна сметка, аз съм си капитан на собствения си кораб и никога не съм очаквала одобрение от някого за нещата, които правя.”, призна Сара в интервюто.

Някои хора предупредиха Полсън, че връзката й с Холанд Тейлър може да й попречи в работата.

 "Когато хората разбраха, че съм с нея, някои казаха: "Мисля, че трябва да внимаваш, страхувам се, че това ще се отрази негативно на кариерата ти", споделя Сара.

Полсън  обяви публично чувствата си през 2016г. на церемония по връчване на наградите „Еми”.

"Помислих си, защо да не кажа на Тейлър, че я обичам? Но факта, че изобщо се замислям дали да го направя, мисля за общественото мнение, чудя се какво ще си кажат хората, които не знаят за мен.. Това е много грешно! Излязох на сцената и й казах, че я обичам, въпреки всичко”.

От своя страна, Холанд Тейлър се обяви за "най-щастливия човек на света", затова, че е със Сара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама