Автобиографията на Стефан Данаилов излиза днес

18:20, 07 дек 17 / Култура 25 937 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По случай 75-ия си рожден ден, актьорът Стефан Данаилов издаде автобиографична книга „Романът на моя живот”.

Луксозната цветна книга от издателство Книгомания се състои от 240 страници, с твърда подвързия и обложка, и с богат снимков материал – включва над 160 снимки от частни архиви, както и на НТ "Иван Вазов", ТБА и БНФ.

„Романът на моя живот“ е написана в съавторство с журналиста и продуцента Георги Тошев, а дизайнер на книгата и корицата е Тодор Манолов.

Изданието разказва от първо лице смешни случки от детските пакости, забавни истории от снимачните площадки, както и неизвестни досега подробности от живота на най-емблематичната кино звезда на България.

 От страниците Стефан Данаилов припомня срещите си с редица лидери от близкото минало и настоящето, а не на последно място отбелязва какво му носи преподаването и студентите като вдъхновение.

Заради най-верните почитатели Книгомания включва в края на книгата пълна филмография и списък на по-важните му театрални роли и награди.

Макар да е дискретен в подробностите, „Романът на моя живот“ хвърля светлина върху отношенията му с Ирен Кривошиева, с Невена Коканова, с Аня Пенчева и с най-популярната актриса на полското кино Барбара Брилска.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама