Порно актриса умря след заплахи в Туитър

14:20, 07 дек 17 / Любопитно 25 1634 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Порно звездата Огъст Еймс почина на 23 години, потвърди съпругът й.

Съпругът й, режисьора Кевин Мур, даде изявление, потвърждаващо тъжната новина, като каза: "Тя беше най-любезният човек, когото съм познавал.”

Приятели на звездата заявиха, че е страдала от дълготрайна депресия и може да се е самоубила.

Дни по-рано, тя написа в социалните медии, че има резерви за съвместна работа с порно звезда, който преди това е играл в гей порно. "Който иска да ме замества утре... да снимам с човек, който е снимал гей порно? Кои са те да ме карат?”, написа Огъст.

Когато потребител й отговаря: "Значи сте хомофобски настроена?", тя отговаря: "НЕ хомофобски. Повечето момичета не снимат с момчета, които са снимаи гей порно, за своя безопасност. Точно така ще направя и аз, не излагам тялото си на риск, все пак не знам актьорите какво правят в личния си живот."

Един ден по-късно тя отговори на друг потребител на Twitter, заявявайки, че няма да се извини за предишните си съобщения.

"Нямам какво да ви се извинявам! Да се извиня, че предприех допълнителни мерки, за да може тялото ми да остане в безопасност?

"Майната ви на вас, които ме атакуват, когато нищо лошо не съм сторила, аз обичам гей обществото, но какво от това. Аз избирам кой да бъде в тялото ми и не тая омраза към никого!”.

Едно от последните съобщения на звездата е публикувано на 4 декември, което гласи просто: "Майната ви на всички!".

Причината за смъртта все още не е потвърдена.

Полицаите заявиха, че тя е обявена за мъртва на мястото на инцидента и че няма никаква индикация за самоубийство.

Еймс е родена в град Нова Скотия и работи в бар, преди да се присъедини към филмовата индустрия за възрастни през 2013г., където се появява в повече от 200 филма.

Кариерата й започва през 2013 г. и се превръща в една от най-популярните порно звезди в интернет.

През декември, видеоклиповете й в Pornhub са натрупали повече от 425 милиона гледания, което я прави 9-тата най-популярна звезда на сайта.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама