Мила Кунис и Аштън Къчър направиха дебюта си като двойка на червения килим

16:20, 06 дек 17 / Любопитно 25 467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мила Кунис и Аштън Къчър са заедно от 5 години, сключиха брак през юли 2015г., но никога досега не са излизали заедно на знаменитно събитие като двойка.

Двамата се засмяха, когато се озоваха с ръце един върху друг на червения килим на наградите на изследователския център на НАСА в Маунтин Вю, Калифорния, в неделя вечер.

Родителите на тригодишната дъщеря Уайът и 12-месечния син Димитри, се срещнаха на снимачната площадка на филма "The 70s Show" през 1998 г. и станаха близки приятели. Аштън и Мила започнаха да се срещат чак през април 2012 г.

Мила неотдавна говори за това, колко невероятно благодарна е сега, че имат семейство заедно и колко и двамата са искали да имат деца.

Тя каза: "Бяхме толкова готови да сме родители, ние бяхме в състояние да имаме това малко семейство по начина, по който искахме, и съм толкова благодарна за това и това е нещо, което не мога да контролирам, ето къде е уязвимостта ми, моята работа, тя идва и си отива, нямаш работа, получаваш работа. Децата, те са нещото, без което не мога."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама