Анджелина Джоли разкри какво е провокирало напрежението между нея и Брад Пит

14:20, 06 дек 17 / Любопитно 25 650 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Анджелина Джоли наскоро се се появи в шоуто "Холивудския репортер", където обсъди защо е искала да работи с Пит по филма "By the sea" през 2015 г.

Джоли казва, че по това време е мислила, че филмът ще подобри брака им.

"Запознахме се по време на снимки през 2005г. и по всички общи проекти сме работили добре заедно.", обяснява тя.

"Исках да свършим сериозна работа с „By the Sea”. Мислех, че това ще бъде добър начин да общуваме, в някои отношения беше така, а в други научихме някои неща един за друг. Вероятно имаше тежест между нас и не беше заради филма.”

Джоли признава, че външните фактори определено са засегнали връзката им.

"През цялото това десетилетие, в което бяхме заедно, аз загубих майка си", посочва тя. "Имах мастектомия, а след това и страх от рак на яйчниците, както и тази операция, която направих, както и други неща, разбира се, които се случиха в живота, през които преминахме заедно."

"Изкуството може да бъде нещо, което е изцеление", продължава тя. "Не знам, радвам се, че направихме този филм, защото изследвахме заедно нещо. Каквото и да е, може би не е решил някои неща, но ние съобщихме нещо, което трябваше да съобщим един на друг".

По време на интервюто Джоли обсъжда и нейните отношения с баща й, актьорът Джон Войт.

Джоли признава, че не се чувства близка с баща си, което според нея е част от причината, поради която не е взела фамилното си име, но казва, че са започнали "нова" връзка благодарение на децата си - 16-годишният Мадокс, 14-годишният Пакс, 12-годишният Захара, 11-годишният Шайло и 9-годишните близнаци Кнокс и Вивиен.

"Чрез внуците сега откриваме нова връзка и това е много, много хубаво" споделя тя. "Имахме някои трудности, защото изкуството е начин, по който можем да говорим, това е общ език, ние не говорим добре за политиката."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама