Дъстин Хофман попадна в горещ спор за сексуално посегателство

09:20, 06 дек 17 / Любопитно 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дъстин Хофман и Джон Оливър се изправиха един срещу друг в разгорещен спор по време на общественото събитие „Q&A”.

"Не мога да оставя някои неща без адресат", каза говорителят Джон Оливър, който ядосано разпита актьора за "отхвърлянето" на твърденията за сексуален тормоз.

Сатиристът Оливър, който беше водещ на събитието „Q&A”, съобщи, че е повдигнал въпроса за сексуалното поведение в Холивуд, преди да поиска директно от Хофман обяснение за обвиненията за тормоз срещу него от актрисата Анна Греъм Хънтър.

Миналият месец Хънтър каза, че Хофман е правил неподходящи коментари по нейн адрес, когато са работили заедно по сериала "Смъртта на продавача" през 1985г.

По това време Хофман отговори в изявление, в което изрази съжаление.

"Това е нещо, за което трябва да поговорим, защото ... стои във въздуха", каза Оливър, преди да попита актьора дали смята, че единственото изявление, което е направил, е достатъчно.

"На първо място, това не се случи по начина, по който тя съобщи”, отвърна Хофман, преди да предположи, че извинението, което е направил в отговор на твърденията, е било неправилно интерпретирано като признание за вина от пресата.

„Все още не знам коя е тази жена. Никога не съм я срещал”, каза Хофман.

Хофман поиска от Оливър да поддържа добрия тон. Той отбеляза, че Оливър "не е бил там" по времето на предполагаемия инцидент, на който Оливър отговори: "Радвам се, че не бях".

Хофман е обект на две твърдения за сексуален тормоз, с твърденията на Хънтър, последвани от твърдението на писателя Уенди Расис Гациунис, че актьорът я тормозил по време на прослушване през 1991 г. Хофман все още не е направил изявление по отношение на нейните твърдения.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама