Сериалът "Stranger Things" обещава трети сезон

11:20, 05 дек 17 / Култура 25 1409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Netflix зашемети феновете си преди няколко дни, когато пусна бомбата за третия сезон на „Странни неща”.

Стриймингът написа в Туитър: "Трябва ли да направим още един сезон на „Странни неща”?

Разбира се, че да! Затаете дъх – сезон 3 официално се случва!"

Създателите, братята Мат и Рос Дъфер оформиха втори сезон с много нови приключения и създадоха нов лош персонаж -  Mind Flayer.

Те потвърдиха, че вече работят над третия сезон и планират четвърти, за да завършат историята.

"Ние мислим, че историята ще бъде нещо от четири сезона.”, каза Рос.

"Просто трябва да продължим да приспособяваме историята. Макар, че не знам дали можем да оправдаем нещо лошо да им се случва веднъж годишно.”

Като се има предвид, че третият сезон все още се пише, няма да започне снимките до пролетта на 2018 г., което означава, че може да се очаква през 2019г.

„Странни неща" е американски научно – фантастичен сериал създаден, написан, режисиран и ко-продуциран от братята Дафър. Някой от основните идеи са базирани на продукции като „Извънземното", „Полтъргайст" и върху книги на Стивън Кинг.

Действието в сериала се развива през 1983г., в измисленият град Хокинс, щата Луизиана. Наблизо е разположена националната лаборатория на Хокинс, в която се предполага, че се извършват изследвания за американското правителство, а всъщност вътре се провеждат експерименти свързани със свръхестественото и непознатото, някои от които се правят върху хора.

На 6 ноември 1983 г. по „необясним" начин изчезва 12-годишният Уил Байерс. Майката на момченцето се обръща към началника на полицията с молба за помощ в търсенето на сина й. Приятелите на Уил – Майк, Дъстин и Лукас също правят всичко по силите си да го намерят. В едно от търсенията си те откриват в гората момиче с необикновени способности. Единадесет разказва на момчетата какво знае за изчезването на техния приятел Уил и че всъщност, той е отвлечен от чудовище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама