Люба Кулезич е свалена от ефир

16:00, 24 ное 17 / Политика 25 1020 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предаването на ТВ водещата Люба Кулезич "Честно казано" е свалено от ефира на телевизия Би Ай Ти.

Новината бе споделена от бившия ни посланик в Москва Илиян Василев в социалната мрежа Facebook.

Програмният директор на BiT Сашо Диков потвърди новината за свалянето на Кулезич от ефир, заявявайки че в своето предаване тя е правила неуместни и неверни коментари относно промяна в редакционната политика на телевизията.

„Договорът ѝ е прекратен затова, че е изнесла в ефира информация, която е от вътрешен характер за медията и така поднесената информация създава впечатление, че собственикът по някакъв начин е поискал промяна на поведение, политика, на тона на телевизията, което не е вярно", каза още Диков пред медиите.

Люба Кулезич отвърна с думите: "Телевизията да дава коментар. Откъде да давам аз коментар? Това ми се случва за пореден път в рамките на 24 часа, аз получавам това - "Заминавай си". Официалната позиция на телевизията я разбрахте, нали - че съм била изнесла някаква информация в ефир, не съм изнасяла никаква информация. Шегувала съм се с Митко Павлов по повод чувството за хумор, шаржовете... Очевидно официалната информация е нещо като смокиново листо. Трябва да питате Симона Ангелова, която отговаря за човешки ресурси и за тези неща - това е човекът.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама