Раян Джонсън разкрива подробности за предстоящата трилогия на Междузвездни войни

14:30, 24 ное 17 / Култура 25 627 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Раян Джонсън, режисьорът на предстоящия филм "Междузвездни войни: Последният Джедай", говори за първи път за следващата трилогия.

По-рано този месец бе потвърдено, че по класиката „Междузвездни войни” се развива нова трилогия и телевизионен сериал.

Новата трилогия ще бъде "отделена от епизодичната сага на Скайуокър" и "ще въведе нови герои от ъгъла на галактиката, която историята на" Междузвездни войни " никога преди не е изследвала.

Сега Джонсън, който ще ръководи всички три филма от четвъртата трилогия, е дал своите идеи за следващата ера на "Междузвездни войни".

"Аз съм още в самото начало на измислянето каква ще бъде новата трилогия", каза той на фенове в Мексико.

"Това, което ме вълнува толкова много, е идеята да направя нова история на голямото платно в три филма за този междузвезден свят.Има толкова голям потенциал и не мога да чакам да се впусна в него."

Досега са имали три трилогии в класическия филмов франчайз: оригиналната трилогия от 1977 до 1983 г., трилогията от 1999 до 2005 г. и текущата трилогия. Последната трилогия започна през 2015 г. The Force Awakens и ще бъде завършена от The Last Jedi следващия месец и все още неназования Епизод IX през 2019.

"Всички обичахме да работим с Раян по The Last Jedi", каза президентът на Lucasfilm Катлийн Кенеди. "Той ще направи невероятни неща с тази нова трилогия.”, допълни тя.

Няма обявена дата за новата трилогия, а „ Последният Джедай” ще бъде пуснат на 14 декември във Великобритания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама