Джерард Бътлър осинови куче от България

14:30, 23 ное 17 / Любопитно 25 593 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

48-годишният актьор показа в instagram профила си новата любов на живота си.

Той е открил бездомният домашен любимец, който "открадна сърцето" му, в отдалечена част на страната ни.

В публикацията си той пише: "Благодаря за новото куче в живота ми. Тя беше бездомна и я открих, докато снимах филм в планина в България."

Джерард, който се раздели с приятелката си Морган Браун през август, се грижи за нов домашен любимец, което може да му помогне и в грижите за бъдещо бебе. През миналия месец той разкри, че ще се радва да започне семейство в следващите пет години.

Той каза: "Аз нямам личен живот, след пет години искам да бъда във връзка. Бих искал да имам едно или две деца – време ми е. Искам да бъда по-управляван от моя личен живот, отколкото от кариерата си".

Звездата от  "London Has Fallen", която живее в Малибу, Калифорния, призна, че иска да се премести в Северна Каролина през по-късните си години, за да бъде по-близко до природата.

Един от приятелите на актьора обаче казва, че не е сигурен дали Джерард ще се установи, защото се забавлява прекалено много.

"Джери просто не е готов да се успокои. Смяташе, че Морган може да е била правилният човек в точното време, но не беше.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама