Цветанов по БНТ: Никога не разглеждаме политиката като трупане на точки

19:17, 22 ное 17 / Политика 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Никога не разглеждаме политиката като трупане на точки“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в „Още от деня“ по БНТ.

Политикът обърна внимание на оценката, която Антонио Таяни даде на България. “Страната ни днес е стабилна. Аз винаги съм разглеждал политиката като комплексен подход“, отбеляза още Цветанов.

Според лидера на парламентарната група на ГЕРБ, БСП винаги се стреми да създава някаква ескалация. Опозицията е отиграла тази възможност чисто политически, но това не е добре за политиката като цяло. “Явно това ще си е тяхната система – нагнетяване на напрежение във връзка с европредседателството на България“, заяви Цветанов.

В интервюто на Поли Златарева Цветанов отбеляза, че Димитър Главчев не е бил притиснат да подаде оставката си като шеф на Парламента.

„Аз работя прекрасно с Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, защото всички сме убедени, че тази коалиция и това управление е най-доброто за страната. Коалицията е стабилна дори на моменти да има леко напрежение“, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ.

„Всяка политическа сила, която не участва в управлението, изпитва определена завист“, отсече Цветанов и отбеляза, че в последния евродоклад за напредъка на България няма нито една нова препоръка и е отбелязано, че от май насам вече има политическо лидерство.

 

.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама