Шефът на НСО се е обадил  на Корнелия Нинова и й е предложил охрана. Това разкри лидерът на БСП в “Тази сутрин” по bTV. "Каза ми, че имат информация, че съм застрашена", заяви Нинова. Обаждането последвало втората катастрофа, при която такси се вряза в нейния автомобил.

"Не се притесних, но се съмнявам", сподели Нинова и допълни, че от принципни съображения е отказала охраната на НСО.

Корнелия Нинова не разкри дали информаторът на Елена Йончева за филма й оградата по границата с Турция е уволненият граничен полицай Христо Капсъзов. Тя определи появата на Цветан Цветанов на премиерата на лентата като провокация. "За втори път ръката му увисна във въздуха", заяви лидерът на БСП.

„Днес ще е тест за управляващите за това, което говорят за приватизацията. Ако приемат, значи говорят истината, ако го отхвърлят, значи не“, отбеляза тя. „В тази папка, която г-н Цветанов ми даде, бе само за приватизацията, така че аз няма как да му я върна с подпис. Ние ще разговаряме с тях, но ако си въобразяват, че ще ни вкарат в едни разговори, които са имитация и няма да доведат до резултати, жестоко се лъжат“, заяви Корнелия Нинова. Пред Антон Хекимян тя призна, че е участвала в раздържавяването. „Да участвала съм в приватизация. В момента, в който влязох в политиката, веднага си продадох акциите и то не фиктивно. Имам вътрешно убеждение, че човек трябва да прави или бизнес или политика“, посочи тя.

Нинова обеща да се срещне в съда с всички, които твърдят, че е била уволнена като заместник-министър за корупция. "Всеки път говорят за "Техноимпекс", когато тръгна да правя нещо. Има декларации, документи, всичко е на светло. Когато влязох във властта, продадох акциите си, защото смятам, че така е правилно", заяви Корнелия Нинова.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно