Цветан Цветанов - организационният мотор на ГЕРБ, за когото 400 км дневно не са проблем

12:20, 08 ное 17 / Политика 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На репортерите в медиите сигурно свят им се завива да следят изявите на Цветан Цветанов, втория човек в ГЕРБ, зам.-председател на най-голямата партия и шеф на парламентарната ѝ група.

Цветанов обикаля държавата надлъж и нашир и това не е метафора, а самата скучна истина. Среща се с обикновени хора, изслушва болежките им, решава им дребни и по-едри битови проблеми, интересува се от младите, бабите и внуците. Едновременно с това не пропуска да „засече“ опозицията от парламентарната трибуна и да участва в някой сутрешен телевизионен блок. Което не е лесно, защото най-малкото означава, че трябва да си като пионерче – винаги готов да направиш остро политическо изказване. Защото лидерът на опозицията Корнелия Нинова едва ли предупреждава кога ще отправи поредния словесен залп към управляващите. Още по малко – по каква тема и с какви аргументи.

В парламента неизменно се разиграва следната сцена. Нинова взима думата от името на парламентарната група на „БСП за България“. Стреля. Цветанов иска думата от името на парламентарната група на ГЕРБ. И отвръща на удара.

Целият материал можете да прочетете тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама