България с участие на най-голямото винено изложение

15:10, 21 окт 17 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

България стана страна-партньор на най-голямото изложение за вино в Белгия, Холандия и Люксембург - „Мегавино“. Събитието се проведежда от 21 до 23 октомври 2017 г. в гр. Брюксел.  Представянето на България се реализира от Министерство на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, а партньори са още Министерство на външните работи, Министерство на земеделието, храните и горите, Министерство на туризма и Община Пловдив.  

България ще бъде представена на най-големия щанд. Той заема 150 кв. м. и е централно разположен. На два ТВ екрана ще се прожектират филми за страната ни като производител на вино и за Пловдив като столица на културата през 2019 г. България ще бъде представена от 9 винопроизводители на „Мегавино“.

Същевременно през целия месец октомври ще се осъществява рекламна кампания на страната ни като винена дестинация в белгийски медии и на сайта на изложението.

Мегавино“ е най-голямото изложение в сектора в страните от Бенелюкс. На площ от 10 000 кв. м. се представят над 450 изложители от 27 страни. Очакват се над 30 000 посетители, които са предимно вносители, производители, представители на търговски вериги, ресторанти, хотели и любители на виното.

 


 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама