„Метод 15/33“ от утре в книжарниците на български

19:05, 19 окт 17 / Култура 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От утре почитателите на добрата литература ще могат да намерят в книжарниците българското издание на „Метод 15/33”, един психотрилър с уникална атмосфера, в който изненадите дебнат отвсякъде, съобщиха издателите.

Жертвата в „Метод 15/33“ е бременна тийнейджърка на име Лиса. Готова е на всичко, за да спаси нероденото си дете и… да отмъсти на похитителите си. Благодарение на изключителната си интелигентност и феноменална памет тя съставя блестящ план за избавлението си. Помагат й двама агенти от ФБР, чието мислене също е нестандартно. Всеки от героите се бори със собствените си демони и копнежи, вплетени в интригуващия сюжет. В лабиринта от истории неусетно се замисляме: кой всъщност е жертвата? И кой агресорът? Кинематографичният стил, интересните герои и оригиналната сюжетна структура превръщат книгата в първокласен трилър. Трилър, който се помни!

Шанън Кърк е професор по право и практикуващ адвокат в Масачузетс, САЩ, където живее със съпруга си и сина им. С изобретателния трилър „Метод 15/33“ дебютира на литературната сцена и постига зашеметяващ успех. Правата за романа са продадени в 20 държави. Той й носи златната награда на Асоциацията на независимите издатели в САЩ „Бенджамин Франклин“ и е финалист в категорията за дебют на Американските награди за най-добра книга за 2015 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама