Тази вечер предложение за брак във VIP Brother 2017

15:25, 18 окт 17 / Любопитно 25 594 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA романтиката ще отмести противоречията, а в най-известната Къща ще летят Купидони! Съквартирантите ще получат най-любовната и най-сантименталната мисия в историята на предаването, а Дани ще попита Александра дали иска да бъде негова жена.

Влюбеният Big Brother ще постави седмична мисия „Моята голяма луда българска сватба“, а за да бъде тя успешна, всеки от Съквартирантите ще получи специална задача, която ще трябва да изпълни с цялата си отговорност. Усмивките и ентусиазмът на звездите ще се завърнат и те ще се заловят за работа, а младоженците Дани и Александра няма да могат да си намерят място от щастие.

Разбира се, за да се случи една сватба, първо трябва да има годеж, а добрият Big Brother ще съдейства на Даниел и ще намери най-красивия годежен пръстен за прекрасната му булка. Притесненият Петканов ще измисли едновременно романтичен и нестандартен начин да предложи на възлюбената си, а как ще реагира тя и дали годежът ще бъде приет от тях като част от мисия, или двамата ще вземат друго решение, предстои да разберем.

От цялата любов, звездите напълно ще забравят, че е ден за номинации, но играта си е игра и тази вечер ще видим кой кого номинира за изгонване от Къщата и кои Съквартиранти ще се борят за оставането си в шоуто в понеделник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама