Тази вечер първи номинации очи в очи във VIP Brother 2017

15:25, 11 окт 17 / Любопитно 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA ще проследим на живо първите номинации очи в очи този сезон. Всеки един от обитателите на VIP Къщата ще се изправи пред Съквартирантите си, за да сподели кои двама от тях желае да напуснат шоуто и да изкаже искрените си мотиви за това решение.

В днешното живо предаване зрителите ще видят и новата седмична мисия на Съквартирантите. Те ще трябва да се преобразят в тибетски монаси, да пречистят умовете и душите си, да медитират и пеят мантра за доброто. Освен това всеки монах ще трябва да се откаже от нещо много ценно за него, за да се доближи максимално до духовното извисяване. Какви лични саможертви ще трябва да направят звездите и ще има ли сред тях такива, които да откажат да се лишат от комфорта си в името на групата, предстои да разберем.

След искрения разговор на Александра с Big Brother в понеделник красивата манекенка ще се замисли над един много важен въпрос – може ли да бъде жена само за един мъж. Алекс ще сподели терзанията си със своя възлюбен и двамата ще се опитат да анализират бъдещето си като двойка. От изключителна важност ще се окаже поредната намеса на Енджи, която е готова на всичко, за да помогне на младите влюбени да загърбят миналото си и да се борят за своето щастие. Ще успеят ли Алекс и Дани да пренебрегнат всички странични фактори и достатъчно силна ли е любовта им, за да устои на изкушенията, ще разберем тази вечер от 21:00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама