С гласовете на ГЕРБ, парламентът прие оставката на Антон Тодоров

10:32, 11 окт 17 / Политика 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Със 153 гласа „за” депутатите гласуваха оставката на Антон Тодоров. „Против” бяха 14 народни представители, а 11 се въздържаха, предадоха от NOVA.

След гейтове, схеми и модели управляващите вече изграждат системата, с която да показват безпрецедентен натиск на медии. Няма кой да затвори устата на българските медии, не се и опитвайте да го направите“, заяви Иван Ченчев от БСП, цитиран от медията.

Само за седмица Антон Тодоров се превърна от изключителна личност с перфектна аналитичност както го определи Цветан Цветанов до нежелан колега, който тежи на ГЕРБ. Антон Тодоров е символ на опростачването в политиката. Той е и символ на езика на омразата и безогледна употреба на миналото с цел противопоставяне на обществото“, заяви от своя страна Драгомир Стойнев от БСП.

От своя страна Тома Биков от ГЕРБ коментира, че ставаме свидетели на компроматна война срещу ГЕРБ в последните седмици, която ескалира.

Вие искате в този момент да свалите правителството - в момент, когато вдигнахме пенсиите, има стабилност, хората се успокоиха и започнаха да харчат парите си”, заяви Биков.

Всеки от нас може да има естетически проблеми с изказвания, но ние не приемаме, че Валери Симеонов и Антон Тодоров са заплашвали журналист. Ще кажа на протестиращите журналисти, че основна брънка в ограничаването на свободата на словото са собствениците на медии“, каза още Тома Биков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама