Енджи сгодява Алекс и Дани Петканов във VIP Brother

15:05, 10 окт 17 / Любопитно 25 588 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще гледат на живо истински любовен сериал. Някои от тях ще се радват толкова много на младите влюбени, че ще решат да скрепят връзката им с пръстен, други просто добронамерено ще се забавляват, а трети ще продължават да злословят по адрес на Алекс Богданска.

Изолацията в най-известната Къща и Съквартирантите в нея определено повлияха на Александра и Даниел да намерят отново пътя един към друг, но тази вечер ще видим как същите тези фактори едновременно ще се опитват да ги сближат още повече и да ги отдалечат отново. Енджи ще бъде особено щастлива от настъпилите промени в отношенията между Алекс и Дани. В изблик на радост, тя ще подари на Богданска пръстен, който да символизира любовта ѝ с Петканов. Красивата ливанка ще обрече двамата млади един на друг и ще признае, че за първи път вижда толкова истинска и искрена любов като тяхната.

Докато Енджи се радва на младата двойка, Цуни ще продължи със заканите си да разкрие шокиращи факти от миналото на Александра. Тя обаче няма да остави нещата така и лично ще му зададе някои въпроси. Как ще отговори той и ще се превърне ли това в пореден повод за скандали в засега безоблачното небе над Къщата, предстои да разберем.

По време на живото предаване на VIP Brother снощи, зрителите решиха шоуто завинаги да напусне журналистът Антон Стефанов. Пред Ники Кънчев Тони заяви, че ролята на коментатор е в пъти по-лесна отколкото тази на участник и призна, че играта в крайна сметка го е надиграла.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама