За първи път сладкарски фирми участват на изложението Anuga

11:50, 09 окт 17 / Любопитно 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За първи път български сладкарски фирми участват на Международното изложение за храни, напитки и технологии за хранително-вкусовата и питейната промишленост - ANUGA`2017, което се провежда в гр. Кьолн, ФР Германия. 
Българското представяне в най-голямото световно изложение в областта на хранително-вкусовата промишленост се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Във форума се представят със собствени продукти 13 родни производители, на изложбена площ от 225 кв.м. Агенцията финансира частично участието им, като поема между 75% и 85% от разходите за наем на изложбена площ и цялостно изграждане на конструкцията на щанда. 
Международното специализирано изложение ANUGA  се  провежда от 1924 г., веднъж на две години. На последното му издание, което се проведе през 2015 г. на обща изложбена площ от 263 600 кв. м са участвали 7 189 изложители, а форума е  посетен от над 150 000 гости. 
Тазгодишното събитие се състои в период от 7 до 11 октомври 2017 година, като в рамките му се организират 10 специализирани изложби: 
Anuga Fine Food за основни хранителни продукти, консерви, подправки и захарни изделия;
Anuga Frozen Food за дълбоко замразени хранителни продукти, сладолед и други замразени храни;
Anuga Meat за месо, месни продукти и подправки;
Anuga Chilled & Fresh Food за охладени хранителни продукти, пресни хранителни продукти и полуфабрикати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама