Цветан Цветанов: Да видяхте за всички скандали, за които се говори, някой да е внесъл сигнал?

21:23, 06 окт 17 / Политика 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се извини от името на цялата парламентарна група за изказванията на Антон Тодоров сутринта в “Здравей, България”. Цветанов поднесе извиненията си в студиото на “Панорама” по БНТ.

Политикът призова още за обществен дебат за бъдещето на Комисията по досиетата. Антон Тодоров не е предлаган за шеф на структурата, допълни Цветанов. Според него Тодоров ще продължи да изпълнява функциите си като депутат.

Да видяхте за всички скандали, за които се говори, някой да е внесъл сигнал, попита риторично Цветан Цветанов. Той показа снимки на Бойко Борисов с премиерите на съседните държави и с европейски политици като антипод на тематиката за роднински назначения.

 

Цветанов отбеляза още, че трябва да отчитаме професионалната експертиза и дали даден депутат е полезен за законодателния процес. Делян Добрев отговаря на двата критерия, заяви Цветанов.

Политикът припомни, че днес в Парламента депутат от левицата е поставил под съмнение смисъла от влизането ни в ЕС и попита Жельо Бойчев какво е мнението на БСП за Крим, минските споразумения и хибридните войни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама