Кандидатите за X Factor влизат в битка за музикалните столове днес

12:25, 08 окт 17 / Любопитно 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Над 100 участника ще продължат към поредното изпитание на музикално шоу № 1 – тренировъчния лагер. Предстоящата вечер от „Сътворението на звездите“ ще бъде решаваща както за съдии, така и за участници. Саня, Заки, Любо и Криско ще научат кой ще бъде ментор на категориите – Момичета, Момчета, Групи и 25+. За втора година в X Factor България ще се проведе битката на музикалните столове, която ще извади от зоната на комфорт жури и участници. В рамките на предизвикателството всеки един от менторите ще трябва да избере шестима участника от категория, които да заемат местата на столовете. Всяка следваща поява може коренно да промени ситуацията, осигурявайки възможност на съдиите да заменят кандидатите и заетите места. Тези, които запазят своя стол с изпълнение, характер и присъствие ще продължат към Къщите на съдиите, за да се изправят пред последния етап преди голямата сцена.  

Първата задача на кандидатите за голямата сцена ще бъде изпълнение в сформирана група, която да спечели отново одобрението на журито. Някои от участниците ще заблестят още по-силно, а други ще могат да продължат единствено като част от банда или дует. Най-желаната песен в тренировъчния лагер на пети сезон ще се окаже All of me на John Legend, но как ще прозвучи тя в разнообразните появи, зрителите ще разберат тази неделя, от 20:00 ч. Дилемата на журито ще бъде по-силна от всякога, а еуфорията и сълзите на кандидатите ще зависят от драматичната развръзка на музикалните столове. Шестнадесетгодишна участничка ще върне Саня към едно от най-емоционалните й преживявания във формата – срещата с Кристиан Костов.

Дали младата кандидатка ще бъде следващото голямо откритие? Кои от ярките образи на кастингите ще продължат към Къщите на съдиите заедно със своите ментори? – предстои да научите тази неделя, от 20:00 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама