Поредна бомба в отношенията между Съквартирантите се взривява тази вечер заради новата им седмична мисия

15:20, 04 окт 17 / Любопитно 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес във VIP Brother live, от 21:00 часа по NOVA, най-известната Къща ще се превърне в офис на новата българска телевизия Big Brother TV. Седмичната мисия ще изправи Съквартирантите пред различни предизвикателства, а те ще трябва да се превъплътят както във водещи на новини и забавни игри, така и в публика и участници в същите.

Мегз ще има нелеката задача да води развлекателното шоу „Съквартирантски войни“. Дизайнерката ще трябва и добре да се подготви за него, класирайки останалите звезди в няколко различни категории. Неизбежно, след играта, егото на някои от звездите ще бъде наранено, а това ще доведе до редица нови конфликти, основният от които между Джулиана и Ваня Щерева. Какво ще накара спокойната Джули да избухне срещу писателката и защо ще реши да разреже роклята, която Ваня ѝ е подарила, предстои да разберем.

Шеф Петров отново ще застане под светлините на прожекторите, а срещу него за пореден път ще се изправи най-големият му противник в Къщата към момента – Дани Златков. Хладнокръвното държание и действия на футболиста срещу Петров ще успеят да го изкарат извън равновесие и Шефа ще отправи откровени заплахи, заради които самият Big Brother ще се види принуден да се намеси.

В живото предаване на VIP Brother тази вечер, ще станем свидетели и на поредните номинации в Къщата. Те обаче няма да протекат както обикновено, защото Шеф Петров има имунитет тази седмица. Как се случи това и кои ще бъдат поредните застрашени от изгонване Съквартиранти, ще разберем довечера от 21:00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама