Мариан Маринов сменя Слави?

16:32, 26 сеп 17 25 1752 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Включването на "Късното шоу на bTV" в програмата изненада повечето ресорни журналисти, а вероятно и PR-отдела на телевизията.

Нормалната пазарна логика на голяма телевизия като bTV предполага ново вечерно шоу (особено с непознат за масовата аудитория водещ) да се рекламира интензивно далеч преди премиерния му епизод. Въпреки това едва днес стана ясно, че проектът с Мариан Маринов ще стартира в ефира на медиата в събота.

По предварително разпространената програма в ефира на канала трябваше да се включи филмът „Такъв е животът” от 20:00, а от 23:00 да стартира драмата „12 години в робство”. Ресорните журналисти получиха обновена програма едва този следобед, повече от час след официалното анонсиране на шоуто. Информациите за старта на новата продукция се появиха на официалния сайт на телевизията след анонсирането на проекта.

Както вече съобщихме, по непотвърдени информации, телевизията е стартирала проект за вечерно шоу през лятото. Водени са разговори с Александър Кадиев и Александър Сано, но те са отказали да участват в него.

Предполага се, че идеята на "Късното шоу на bTV" е да се запълни нишата, ако "Шоуто на Слави" не стартира в новия сезон. Шоуменът обаче постигна договорка с ръководството, затова се очаква развиването на новия проект да запълни евентуална дупка, ако Слави Трифонов влезе твърдо в политиката. Действията по промоцията на "Късното шоу на bTV" дават още повече храна за размисъл в тази посока.

Името на проекта вероятно не е свързано с лице, тъй като до последния момент се е търсело такова, а и в случай на застраховка - ако водещият му стане популярен, шоуто да не стане трамплин за влизането му в политиката. Освен заявката на Трифонов, подобни случаи имаше с Росен Петров и Николай Бареков. И двамата станаха популярни благодарение на ефира на националната телевизия.
Затова донякъде странен е изборът на Мариан Маринов.

Скрийншот: Официален сайт на "Да, България"

Както вече ТОПНОВИНИ припомни, досегашният station voice на телевизията бе сред учредителите на "Да, България", подготви първите им видеоматериали и на последните избори оглави листата на движението в Ловеч. По време на предизборната кампания избухна скандал около Маринов, тъй като гласът му бе използван неправомерно във видео на коалиция "БСП за България", призоваващо да се гласува за Таско Ерменков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама