Активист на "Да, България" с вечерно шоу по bTV

14:15, 26 сеп 17 / Политика 25 928 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водачът на листата на "Движение Да, България" и автор на предизборните клипове на партията Мариан Маринов стартира вечерно комедийно шоу по bTV.
От телевизията съобщават, че първото издание е още тази събота от 22 часа.

В рамките на час той ще прави комедийна дисекция на актуалните събития и герои, ще тества с интервютата си чувството за хумор на широк спектър от популярни личности – от общественици и политици до хора на изкуството и спортисти, като всеки уикенд под вербалния му обстрел ще попадат по трима души. Публиката в студиото ще има възможността не само да общува директно, но дори да прегърне любимите си звезди, съобщават от bTV.

По непотвърдени информации, телевизията е стартирала проект за вечерно шоу през лятото като емблематични лица като Александър Кадиев и Александър Сано са отказали да участват в него. Целта на проекта е да може веднага да се запълни нишата, ако "Шоуто на Слави" не тръгне в ефир или Слави Трифонов влезе твърдо в политиката. Възможно е стартът на проекта да се случва именно, за да се развие вариант за реакция, ако ежедневното вечерно шоу падне от екран.

Според създателите на шоуто, цитирани от OFFNews, водещият има "енциклопедични познания и силна екранна харизма. Той ще интерпретира по смешен начин актуалните събития и герои и ще прави  интервюта с известни личности от всички области". Интерес буди дали партийната му принадлежност гарантира безпристрастност, ако в предаването става дума за политика. Досегашният station voice на телевизията бе сред учредителите на "Да, България", подготви първите им видеоматериали и на последните избори оглави листата на движението в Ловеч. По време на предизборната кампания избухна скандал около Маринов, тъй като гласът му бе използван неправомерно във видео на коалиция "БСП за България", призоваващо да се гласува за Таско Ерменков.

Мариан Маринов е завършил ВИТИЗ в първия клас на проф. Стефан Данаилов. До 2000 г. играе в Младежки театър „Николай Бинев”. Озвучава множество филми, сериали и реклами. Маринов режисира дублажа на поредици като „Великолепната седморка“ и първия сезон на „Двама мъже и половина“. Сред лентите с неговия глас са „Играта на играчките”, „Тарзан”, „Принцът на Египет”, „Омагьосаният император”, „Феноменалните”, “Ледена епоха IV” и др.

Гласът му звучи в документалната поредица на bTV „Българите”. Той издава и серия от компактдискове с българска поезия - на Иван Вазов, Николай Лилиев, Пейо Яворов, Христо Смирненски, Владимир Башев, Андрей Германов, Дамян Дамянов и др. Негово дело е и първият „аудио препис” на „История славянобългарска”, който включва и откъс на църковнославянски - езикът, на който тя е написана. Режисирал е предаването за култура „Иначе“, пише и режисира документални филми, сред който „Цар Самуил в битка за България”, „Спомен за моите деца”, „Пътеки между слънцето и тъмнината”, добилата популярност “Изповед на майстор Колю Фичето” и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама