Любовта разпалва нова тийн война в уеб сериала „Следвай ме“

11:25, 26 сеп 17 / Любопитно 25 1000 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Казват, че в любовта и на война, всичко е позволено. А когато участваш във война, породена от любов, си готов на всичко, за да спечелиш. Вторият сезон на уеб тийн драмата ''Следвай ме'', се завръща на 9 октомври, a щастливият край, с който завърши първият сезон е само привиден, разказват създателите му.

След много дълга и оспорвана битка между Бела, чиято роля се изпълнява от поп-звездата, откритие на Криско - Тита и София (Лина Роскин), в която и двете не се спират пред нищо, за да отмъстят една на друга, те откриват приятелството по между си. Още не утихнало, бойното поле отново се приготвя за битка между двете момичета, а този път ябълката на раздора ще се окаже… момче.

Кое е това момче и дали приятелството ще се окаже по-силно от любовта? Колко дълго ще продължи войната този път и кой ще бъде победеният? Трейлърът към втория сезон на ''Следвай ме'' загатва за оспорваната битка, в която правилата не съществуват, а сърцата на две влюбени момичета диктуват правилата.

Дали битката отново ще се пренесе онлайн и в какво отново ще се забъркат героите от сериала? От 9 октомври предстои да разберем.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама