Тази вечер Къщата на Big Brother е разтресена от множество конфликти

14:39, 22 сеп 17 / Любопитно 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в дейли епизода на Vip Brother от 21 часа по NOVA, най-известната Къща ще се разтресе от множество конфликти. Отзвука от последните номинации, които Съквартирантите гледаха заедно със зрителите, все още не е преминал и тази вечер ще видим как породилото се напрежение ще избухне на няколко фронта.

На последните номинации Мария номинира Шеф Петров с мотив, че тероризира всички в Къщата с безпардонното си поведение. Певицата застана твърдо на страната на Тони в конфликта между двамата, а тази вечер ще видим как нараненият Шеф ще се опита да приложи тактиките си срещу нея. Тя обаче, също като него, не е лесен противник и двамата ще сътворят един от най-ожесточените скандали в Къщата до момента. Дали драстичното влошаване на отношенията между двамата лидери категорично ще раздели Съквартирантите на лагери и ще се намеси ли Тони в защита на Мария, предстои да разберем.

Сашка Васева и Даниел Златков дадоха ясна индикация, че няма да могат да станат приятели в Къщата още от самото начало на VIP Brother. Двамата често си разменят хапливи реплики, но довечера напрежението между тях също ще си пробие път и ще излезе наяве. Златков първи ще потърси конфронтация с поп-фолк иконата, но тя също няма да остане длъжна и пререканията ще прераснат в жестоки обиди, за които Сашка ще сигнализира на Big Brother.

След скандала с Мария и обидните квалификации, които отправи по неин адрес, Мегз си спечели още повече неприятели в Къщата. Непрестанните ѝ капризи, хобитата, които останалите намират за странни и постоянното намесване в живота на другите ще станат повод за дълго обсъждане сред Съквартирантите. Ще се превърне ли Мегз в аутсайдера на Къщата или ще съумее да оформи свой лагер, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама